Bloemen en Planten Legpuzzels #Top 10

#Top10 Bloemen en Planten Legpuzzels - www.Puzzel1000Stukjes.nl

Bloemen puzzels

Bloemen en Planten Legpuzzels zijn inspirerend om te maken.
Hou je lekker ontspannen puzzelen? Ben je ook nog een gek op natuur en dan vooral van bloemen en planten dan hebben we een #Top 10 voor je samengesteld.

Bloemen en Planten Legpuzzels

Zoals je misschien weet zijn de zonnebloemen van de beroemde schilder Van Gogh een van de bekendste. Hij schilderde graag mooie zonnebloemen waarvan nu ook legpuzzels zijn gemaakt. Er zijn echter ook andere foto’s en afbeeldingen van bloemen gebruikt om uitdagende legpuzzels te maken.

De Zonnebloemen – Vincent van Gogh

De geboorteplaats van het postimpressionisme lag in Frankrijk, maar verspreidde zich later naar andere landen. Algemeen wordt aangenomen dat het einde van deze wijdverspreide postimpressionistische beweging samenviel met het begin van de Eerste Wereldoorlog in 1914.

Jumbo Premium Collection Puzzel Holland Orchids

Met het puzzelspel van Jumbo beleef je urenlang puzzelplezier. Er is een grote verscheidenheid aan thema’s, foto’s en illustraties. Van wilde dieren tot steden, van schattige huisdieren tot natuur. De puzzel is gemaakt van recyclebaar karton en het met linnen afgewerkte papier geeft de puzzel een luxe uitstraling. Alle extra grote puzzels worden gesneden met ultrafijne stansmessen om een ​​bijzonder goede puzzelkwaliteit te garanderen.

Flower Shop

Castorland Flower Shop is een Puzzel met 1500 puzzelstukjes en een van afmeting:68 x 47cm.
Sinds 1989 maakt dit puzzelmerk puzzels voor beginners en echte liefhebbers. De variatie varieert van 12 puzzels voor kleine puzzels tot 4000 puzzels voor ervaren puzzelliefhebbers. De prachtige illustraties op Castorland-puzzels nemen je mee in een echte droomwereld. Stap voor stap combineer je je Engelse cottage of mysterieus berglandschap. Voor jonge puzzelspellen heeft Castorland leuke vloerpuzzels met sprookjesfiguren en boerderijdieren. Na een drukke dag op het werk of met je partner, kinderen of familie kunnen dingen heel gemakkelijk verwarrend zijn. De puzzel wordt geleverd in een stevige doos, waardoor je hem gemakkelijk opbergt of meeneemt op weekendtrips. Schakel de tv uit en selecteer Castorland-puzzel.

Janneke Brinkman Flower Stamps Summer

Janneke Brinkman bloemenstempel zomer premiumcollectie puzzel 1000 stukjes. Met het puzzelspel van Jumbo’s Premium Collection beleef je urenlang puzzelplezier. Jumbo staat voor meer dan 160 jaar kwaliteit en vakmanschap. Alleen het beste gerecyclede karton van een verantwoorde bron kan puzzels maken. De puzzel is gesneden met een speciaal dun lemmet. Hierdoor behoudt elke puzzel de beste pasvorm en zorgen de smalle naden voor een extra glad en bijna naadloos eindresultaat.

Wanderlust Amsterdam Flower Market

Wanderlust Collection Amsterdam Flower Market Premium Collection Puzzel 1000 Stukjes

Jumbo Premium Collection Puzzel De Keukenhof

De Keukenhof Premium Collection Jumbo Puzzel 1000 Stukjes

Jumbo Puzzel Hollands Glorie Tulpen en Molens

1000 stukjes verse jumbo Dutch Glorie Tulpen en Molen puzzel genaamd Tulpen en Molens met prachtige tulpen in volle bloei met de afbeelding van een weiland met een molen op de achtergrond. De puzzel bestaat uit 1000 puzzels, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Eurographics puzzel Garden Bench

Dahlias kunst puzzel

Ravensburger puzzel Bloemschikking

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze puzzel met grotere puzzelstukken is eenvoudiger te leggen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Het resultaat is een kunstwerk van groot formaat. Zowel Jong als oud zullen genieten van de Bloemschikking 500 stukjes puzzel met als thema bloemen

Tulip Fields Netherlands

Geef een antwoord

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?