De 7 moeilijkste puzzels van de wereld!

De moeilijkste puzzel van de wereld - legpuzzel krypt - onmogelijke puzzels - www.Puzzel1000Stukjes.nl

Onmogelijke legpuzzels

Bestaat de moeilijkste puzzel van de wereld? Wat zou dat voor puzzel moeten zijn? Hoe ziet die eruit? Ben jij ook zo nieuwsgierig, lees mee…

Transparante puzzels

Transparante puzzel - glas - doorzichtig Legpuzzel 30 stukjes - www.Puzzel1000stukjes.nlEr bestaan inderdaad extreem moeilijke puzzels. De legpuzzels verschillen dan niet alleen in het aantal stukjes maar ook in patronen maar ook verschillende kleuren of nog moeilijker slecht een kleur. Ja, ze bestaan echt. Puzzels met bijzondere puzzels met speciale ontwerpen, zoals dieren, gebouwen of objecten. Misschien ben je verbaast net als ik dat ik dit schreef maar er bestaan zelfs puzzels van glas en dan te bedenken dat het geen kleur heeft, zoals hiernaast…

Extreem moeilijke puzzels

Maar wat denk je van een puzzel waarbij alle vissenkoppen in slechts een paar kleuren worden getekend. Clementoni maakt van zulke extreem onmogelijke puzzels. Uiteraard een flinke uitdaging voor een echte puzzelaar. De gevorderde puzzel fan ziet de lol er wel van in. Is dit wat voor jou, Clementoni puzzel Finding Nemo van 1000 stukjes

Krypt Puzzel Black

KRYPT is de ultieme challange voor alle puzzelaars! Waarom is een krypt puzzel nou zo extreem moeilijk? Gewoon er is geen afbeelding alleen maar een zwart vlak. Met slecht 736 stukjes ga je de uitdaging aan om dit geheel compleet te maken. Om het nog iets lastiger te maken heeft het zwarte geheel ook nog een onmogelijke vorm. Kom je er echt niet uit dan wordt er een voorbeeld op papier meegeleverd met voorgevormde puzzelstukjes.

Regenboog puzzels

Het zijn kleine gekleurde stukjes die het grotere beeld vormen! Met deze geometrische ronde puzzel ga je de uitdaging aan. De regenboogpuzzel heeft 1000 puzzelstukjes met een geometrische vorm. Waar moet je beginnen met deze spannende kleurige bol. Durf jij de uitdaging aan te gaan om hieraan te beginnen? We geven je alvast wat legpuzzel tips om mee te starten.

Holografische puzzels

Deze psychedelische kunst heeft op de afbeelding een holografisch effect. De afbeelding is erg kleurrijk en helder.

Kunstenaar Clemens Habicht ontwerpt holografische puzzel. De legpuzzels zijn 1000 stukjes en zeer uitdagend voor jong en oud. Maar waar moet je beginnen met deze kleurige puzzel? Voor deze puzzel heb je echte puzzel kils nodig. Zo heeft elke hoek van de puzzel een verschillende kleur dat zou een begin kunnen zijn en dan… Afleiding door de mooie kleuren die veelal op elkaar lijken maar het er niet makkelijker op. Er is meer voor nodig om deze uitdaging aan te gaan.

Wereldbol puzzels

Misschien ken je hem nog van je studietijd. Wie had er niet zo’n wereldbol op zijn bureau staan om de landen uit elkaar te houden met aardrijkskunde. Als je aan deze puzzel wil gaan beginnen, schat ik in dat je al wat ouder bent om een uitdaging niet uit de eg te gaan. Deze geometrische Wereldmap puzzel van 1000 stukjes is een echte uitdaging voor jong en oud. De vele kleuren water en lucht maken het een echt spannende vorm. Ben je een startende puzzelaar dan zou ik met iets simpeler beginnen. Maar als ervaren puzzelaar is het hersengymnastiek. Door zijn bijzondere vorm en kleurengeheel is deze puzzel een leuke puzzeluitdaging.

Puzzel van 40.320 stukjes

De allergrootste puzzel van de Nederland bestaat echt. Ontwikkeld in de fabriek van meneer Ravenburger. de legpuzzel heeft een afmeting van 6.80 breed en twee meter hoog. Het is een heel karwei om die in elkaar te zetten, maar Kees Molenaar uit Ameide is het gelukt. Hij is de eerste Nederlander die de grootste puzzel ter wereld van Ravensburger heeft gelegd. Molenaar begon op 23 september aan de megaklus. Bekijk de video.

Cirkels met patroon 1000 stukjes Puzzel

Een puzzel van 1000 stukjes in de vorm van de Tibetaanse mandala met cirkels in een patroon.

Geef een reactie

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?