De Nieuwste Wasgij Puzzels

De Nieuwste Wasgij Puzzels - Wat is het verschil tussen Wasgij of Jigsaw - Wasgij Puzzel 1000 Stukjes - www.Puzzel1000stukjes.nl

De Nieuwste Wasgij Puzzels zijn legpuzzels van het merk Jumbo, waarbij de puzzelaar niet weet wat voor puzzel er in de doos zit.

Wasgij is er stellig van overtuigd dat mensen die spelen, blije mensen zijn en daarom unieke problemen creëren voor volwassenen.
Er zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-serie, waarvan er één vergelijkbaar is.

Deze unieke problemen zijn verder dan andere problemen op de markt.
Waar je meestal afbeeldingen moet recreëren, vraagt ​​Wasgij je om je fantasie te gebruiken.

De Nieuwste Wasgij Puzzels, durf jij het aan?

Er zijn weer nieuwe Wasgij puzzels uit de Retro-collectie zijn nu bekend!

De puzzels die dit jaar opnieuw zijn uitgebracht zijn Retro Original 4 “A Day to Remember!” En Retro Mystery 4 “Live Entertainment!”, Elk 1.000 stukjes.

Wasgij Retro Original 4: Een dag om nooit te vergeten!

Het is de titel van 1000 zeer mooie Wasgij puzzels uit de Wasgij Original serie.
De ceremonie loopt ten einde en de fotograaf hoopt het vroege geluk van de pasgetrouwden en hun dierbaren vast te leggen.

Toen hij “3 … 2 …” aftelde, was de bruidegom verrast om te zien dat er iets achter de camera zat dat dit magische moment zou bederven.
Stel je voor dat je een geschokte bruidegom bent, probeer je voor te stellen wat er op de beste dag van zijn leven gebeurde – die foto bracht je in de war.

Wasgij Retro Mystery 4: Live entertainment!
Het is de titel van deze prachtige Wasgij-mysteriepuzzel (1000 stukjes).
Toen de avond aanbrak en het diner werd geserveerd, realiseerden de hongerige gasten zich plotseling dat ze ‘live entertainment’ hadden beloofd.
Ze vroegen de ober dat dit retrohotel dat misschien niet zou doen. Welke verrassingen heeft ze voor de gasten voorbereid?
Zullen ze enthousiast “We want more” roepen? De verrassing is uw verwarring.

In de nieuwste Original 33 “Kalm op het kanaal!”

Puzzel 1.000 stukjes dan kun je kapitein Davey rustig met zijn boot door het kanaal zien varen. Toen hij echter plotseling het geluid achter zich hoorde, waren hij en zijn passagiers in de war. Waarom kijkt iedereen zo verrast? Stel je voor dat je een boer bent op de brug en wat hij kan zien. Dat is het plaatje dat je in de war brengt.

De nieuwste Wasgij Destiny 21 “Je geld of je rijbewijs!”

Neemt je mee terug naar de goede oude tijd toen het rijtuig stopte en werd beroofd door een groep wegwerkers. Maar wat als u tegenwoordig helaas wordt gestopt? Stelt u zich eens voor hoe de scène er vandaag zou uitzien. Zijn voertuigen en pendelaars nog steeds hetzelfde? Wat kan er nog meer veranderen? Dat is het beeld van uw verwarring.

Wasgij Mystery Line “Een snelle hap!”, 1.000 stuks in totaal.
Op de doos zie je rond lunchtijd een Parijse café met veel gasten. Het was een mooie middag en iedereen genoot van heerlijke hapjes. Maar wat zou hun eetlust vernietigen? Gebruik je fantasie en de aanwijzingen op de doos om erachter te komen wat er gaat gebeuren. Dat is een beeld van uw verwarring.

Wasgij Original puzzel “Hersenkraker”

In 1997 werd de eerste serie gelanceerd met de naam Wasgij Original. Het onbekende moet jouw als puzzelaar verrassen. Laat je gedachte los en stort je compleet op de puzzel welke je slapeloze uren zal bezorgen. Een echte hersenkraker wat je uitdaagt om alle stukjes bij elkaar te zoeken. Omdat je echt niet weet wat de afbeelding van je puzzel moet worden is verslavend en gun jezelf geen tijd om te stoppen. Met slecht enkele hints weet je niet waar het begin is toch blijf je gefocust omdat het onbekende je vasthoudt en dat zorgt ervoor dat een jigsaw puzzel tot einde boeiend is.

Wasgij Destiny puzzel “Tijdreizen”

Wegens enorm succes van de eerste wasgij serie Original zijn de creatieve verder aan het denken geslagen. Wasgij Destiny was de opvolgende serie puzzels van het merk Jumbo. Het thema van de Wasgij Destiny heet ‘Tijdreizen’. Bij dit thema moet je echt talent hebben om helderziend te zijn als het ware. De uitdaging is om te bedenken hoe de personen op de puzzeldoos er nu uit zouden zien. Fantasie, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn wel de basis om je fantasie te laten gaan.

Wasgij Mystery puzzel “Wat gaat er gebeuren”

De derde in de reeks van Jumbo’s Wasgij is de serie die Wasgij Mystery heet. In deze serie is je glazen bol inzicht wel heel welkom. Wederom is je afbeelding op de puzzeldoos niet het echte puzzelplaatje wat je moet maken. Je fantasierijke gedachten moeten namelijk gaan bedenken wat de volgende minuten gaat gebeuren na het zien van de front afbeelding op de puzzeldoos.

Wat is het verschil tussen een Jigsaw puzzel en een traditionele puzzel

Wasgij puzzelaar expert geeft uitleg

Wasgij puzzel kopen, 10 tips om te starten!

  1. Bewaar je puzzelstukjes in een plastic zak om geen stukje te missen.
  2. Haal je de puzzel uit elkaar! Bewaar dan systematische je puzzelvlakken in aparte plastic zakjes. Makkelijk om het later weer samen te voegen.
  3. Start je met puzzelen, giet je puzzel dan in een vergiet en schut alle stof ertussen uit. Zo hou je de puzzeltafel vrij van stof enz…
  4. Sorteer eerst je puzzelstukjes in bijvoorbeeld een bakblik. Leg ze met de tekening naar boven voor een goed overzicht.
  5. Puzzel op een foam mat. Het is een licht stuk board die je makkelijk meeneemt bijvoorbeeld op de bank.
  6. Draai je puzzel makkelijk om als je het even niet meer ziet. Zodra je vanuit een andere hoek kijkt zie je de aansluiting vaak wel.
  7. Maak een plan van tevoren hoe je gaat starten. Sorteer eerst de grote groepen in kleur.
  8. Sorteer vervolgens de kleine gedeeltes op kleur.
  9. Vervolgens ga je kleur groepen uit sorteren op dezelfde stukjes puzzel die bij elkaar horen. Daarna leg je ze allemaal de zelfde kan op om een goed overzicht te krijgen.
  10. Nu begin je met puzzelen en steek je de stukjes in elkaar. Door de stukjes tegen het licht te houden kun je voor en achterkant checken of het echt bij elkaar past.

 

Wasgij puzzel tips

 

Geef een reactie

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?