11 Extreem grote puzzels, durf jij het aan?

Extreem grote puzzels durf jij het aan - de allergrootste van de Wereld - www.Puzzel1000stukjes.nl

Hoe extreem maak jij je puzzels?

Heb jij al genoeg van je puzzel 1000 stukjes?
Op deze pagina laten we je kennis maken met EXTREEM GROTE PUZZELS van diverse puzzelmerken.
Een aantal van onderstaande legpuzzels zijn de allergrootste van de Wereld. Als je van echte uitdaging houdt en je heb de ruimte dan is het wel geweldig.
Maar neem dat wel de tips en tricks eerst even door.

De allergrootste puzzel ter Wereld heeft 48000 puzzel stukjes

De allergrootste puzzel ter Wereld met 48.000 stukjesIvor Dekker uit Harderwijk legt de grootste puzzel van de wereld met extreem veel puzzel stukjes van maar liefst 48.000 stukjes….
Hij vertelt zijn verhaal in deStentor durf jij het aan?

De wereld rond

Een extreem grote puzzel, misschien wel de grootste van Nederland!
De wereld rond van het merk Educa met wel 42000 puzzel stukjes
De puzzel is verpakt in 7 zakken van telkens 6.000 stukjes.

Een onvergetelijk Disney moment

De extreem grote puzzel heeft maar liefst 40320 stukjes.

Een super grote puzzel met leuke Disney figuren.
Ben jij een Disney fan? Dan is deze legpuzzel echt iets voor jou!
De legpuzzel van 40320 is verpakt in 10 zakken van ca 4000 stukjes.

Mickeys 90ste verjaardag

Nog een extreem grote puzzel met de all time classic: Disney´s Mickey Mouse. In 2018 werd hij 90 jaar.
Ben jij fan van Disney, dan is deze legpuzzel echt iets voor jou! De puzzel is verpakt in 10 zakken van ongeveer 4000 puzzelstukje

Ravensburger puzzel New York window

De extreem grote puzzel heeft maar liefst 32000 stukjes.

Verlaat de realiteit en stap in de puzzelwereld van Ravensburger. Creëer een van de grootste problemen ter wereld! Deze puzzel is 5,44 meter lang en 1,92 meter breed, even groot als twee garagedeuren. Bovendien is dit een echt zwaargewicht: 32.256 puzzelstukjes wegen 18 kilogram. Dit probleem is echter niet alleen geschikt voor professionals: verdeel 32, 256 stukjes in acht plastic zakken. Ongetrainde puzzelspellen kunnen 4.000 puzzels maken en ze vervolgens samenvoegen tot de grootste puzzels ter wereld. De puzzelstukjes zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos op elkaar aan. Zowel jong als oud zullen genieten van deze New York City-raampuzzel van 32.000 stukjes. 32.000 Ravensburger-puzzels met het thema stadsleven.

Ravensburger puzzel Lassen Paradijselijke zonsondergang

Deze enorme grote legpuzzel heeft 18000 stukjes.

De prachtige afbeeldingen van de Ravensburger-puzzel zijn indrukwekkend in de vorm van 18.000 stukjes. Uitdagingen voor echte puzzelprofessionals. 18.000 puzzelstukjes zijn verpakt in vier zakken. De keuze is aan jou: je kunt delen van de afbeelding samenvoegen, of je kunt alle delen van de tas samenvoegen om de echte uitdaging aan te gaan. Dankzij het handmatig snijden van de mal is de vormverandering van het onderdeel onbeperkt. Zowel jong als oud zullen genieten van deze 18.000 stukjes tellende “Larsen: Paradise Sunset Puzzle”. De puzzel van Ravensburger, met landschap als thema, heeft in totaal 18.000 puzzels.

Colin Thompson Magical bookcase

Ravensburger puzzel 18000 stukjes

Ravensburger Puzzle-Colin Thompson Magic Bookshelf-18.000 stukjes Verlaat de realiteit en stap in de puzzelwereld van Ravensburger. In het formaat van 2000 stukjes zijn de prachtige afbeeldingen van de Ravensburger puzzel nog indrukwekkender. Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, dan is dit de puzzel voor jou. Dankzij het handmatig snijden van de mal is de vormverandering van het onderdeel onbeperkt. Zowel jong als oud zullen genieten van deze boekenplankpuzzel van 18.000 stukjes.

Avondwandeling in Parijs

Ravensburger puzzel 18000 stukjes

De prachtige afbeeldingen van de Ravensburger-puzzel zijn indrukwekkend in de vorm van 18.000 stukjes. Uitdagingen voor echte puzzelprofessionals. 18.000 puzzelstukjes zijn verpakt in vier zakken. De keuze is aan jou: je kunt delen van de afbeelding samenvoegen, of je kunt alle delen van de tas samenvoegen om de echte uitdaging aan te gaan. Dankzij het handmatig snijden van de mal is de vormverandering van het onderdeel onbeperkt. Zowel jong als oud zullen genieten van deze 18.000 stukjes Paris Night Jigsaw-puzzel. De puzzel van Ravensburger, met landschap als thema, heeft in totaal 18.000 puzzels.

Geef een reactie

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?