Jan van Haasteren puzzels #Top 10

#Top10 - Jan van Haasteren Puzzels - 1000 Stukjes - www.Puzzel1000stukjes.nl

#Top 10 puzzel Jan van Haasteren

De puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren heeft veel kleuren en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang puzzels met humor, en deze puzzels maken mensen altijd verrast en lachen. Jumbo heeft een collectie van 1.000 schatten, waaronder tientallen Jan van Haasteren-puzzels.

Jan van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren staat vooral bekend als de koning van de puzzels in Nederland.
Maar zijn loopbaan begon in de vijftiger jaren als cartoonist.

Na jarenlang strips en reclameposters te hebben getekend, begon hij in 1980 met het tekenen van puzzelborden voor Jumbo.
In meer dan 35 jaar heeft Jan meer dan 100 puzzels getekend en hij houdt nog steeds van tekenen!

Alles over Jan van Haasteren #Top10 puzzels

Jan van Haasteren Kamperen in het Bos puzzel

Een hilarische puzzel van Jan van Haasteren
Het puzzel van 2000 stukjes van Jan van Haasteren is een van de nieuwe puzzels van Jan van Haasteren.
Niet alles verloopt soepel tijdens het kamperen. Jan van Haasteren fans hebben een leuke uitdaging met 2000 puzzelstukjes!

Kamperen in het Bos met Jan van Haasteren

Kamperen in het Bos van Jan van Haasteren is een puzzel met 2000 stukjes voor de echte Jan van Haasteren fans! Zodra je Jan van Haasteren Kamperen in het Bos met 2000 Stukjes begint te puzzelen stuit je op het ene na het andere hilarische tafereel. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op een prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel.

Jan van Haasteren De Kunstmarkt puzzel

De puzzel “Kunstmarkt” van Jan van Haasteren (2000 stukjes) is eigenlijk gewoon een uniek schilderij. Als Jan van Haasteren fan, kom je steeds meer interessante details en scenario’s tegen. Jan van Haasteren liet dit keer opnieuw zien dat humor op een prachtige manier in de puzzel gemaakt kan worden.

Jan van Haasteren Boerderij Bezoek puzzel

Deze puzzel van 1000 puzzels laat op humoristische wijze de werkwijze op de boerderij zien. De puzzel is getekend door de beroemde Jan van Haasteren, die al jaren gespecialiseerd is in het tekenen van grote humoristische puzzels. Ervaren fans zoeken in elke puzzel rechtstreeks naar haaienvinnen.

Het Ballon Festival puzzel

Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische, kleurrijke afbeeldingen. Ervaren fans zoeken in elke puzzel rechtstreeks naar haaienvinnen (het handelsmerk van Jane). Maar er zijn meer eigenschappen, zoals de kerstman, handen, kunstgebit en Jan’s zelfportret die je bijna vaak tegenkomt. In de serie “Treasures” vind je tientallen Jan van Haasteren-puzzels van 54 tot 5.000 stukjes.

Vang die Kat!

Deze puzzel van 1000 puzzels laat zien hoe honden op een humoristische manier op katten jagen. De puzzel is getekend door de beroemde Jan van Haasteren, die al jaren gespecialiseerd is in het tekenen van grote humoristische puzzels. Ervaren fans zoeken in elke puzzel rechtstreeks naar haaienvinnen, Jan z’n handelsmerk.

Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie

De familie van Jan van Haasteren verkent Antarctica! Land van sneeuw, vorst en pinguïns. Elk van hen vond zijn eigen manier om de moeilijke tijden door te komen. Of is alles oké?

Jan van Haasteren Bijna Klaar?

Deze puzzel van 1000 stukjes gaat over een gebouw dat bijna klaar is.
De puzzel is getekend door de beroemde Jan van Haasteren,
die al jaren gespecialiseerd is in het tekenen van grote humoristische puzzels.

Bomvol Bad

Het is een warme zomerdag en iedereen wil lekker ontspannen in het buitenzwembad. Het zwembad is nu vol! Kun je nog alle bekende familieleden van Jan van Haasteren vinden?

Jan van Haasteren Kinderfeestje

Ouders hebben nog nooit zo veel van de verjaardagsfeestjes van kinderen gehouden als hun kinderen. De uitgenodigde familie van Jan van Haasteren heeft een geweldige tijd gehad, hier is een verjaardagstaart om te vieren!

Jan van Haasteren Acrobaten Circus

Het 1000 Acrobatische Acrobatiekcircus van Jan van Haasteren is een van de nieuwe puzzels van Jan van Haasteren. In het Acrobatencircus loopt niet alles op rolletjes. Acrobatencircus gemaakt door Jan van Haasteren is een educatief speelgoed voor echte Jan van Haasteren-fans, met in totaal 1.000 stuks! Als je het Jan van Haasteren Acrobaten circus eenmaal verwarrend maakt met 1000 puzzels, ontdek je de ene interessante scène na de andere. Jan van Haasteren liet dit keer opnieuw zien dat humor op een prachtige manier in de puzzel verwerkt kan worden.

Geef een reactie

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?