Online legpuzzels Jan van Haasteren

Jan van Haasteren - Kinderfeestje puzzel - 1000 Stukjes - Legpuzzel - www.Puzzel1000stukjes.nl

Jan van Haasteren online legpuzzels

Online legpuzzels jan van Haasteren kun je spelen op https://spele.nl/jan-van-haasteren-jigsaw-spel/
In dit puzzelspelletje met tekeningen van Jan van Haasteren kun je verschillende puzzels spelen met wel 504 stukjes!
Heb je minder tijd, kies dan een legpuzzel met 104, of 54 stukjes. Je moet wel tegen al die reclamefilmpjes kunnen want het staat er vol mee.
Aan de andere kant weel logische er moet toch een verdienmodel achter zitten. Heb je alle reclameblokken overleeft dan is het best leuk om een keer een Online legpuzzels Jan van Haasteren te maken.

Ben je meer van het thuis ouderwets op tafel puzzelen dan raad ik deze puzzelbundel aan.

Jan van Haasteren Puzzelbundel 3 stuks

  • Vrijdag de 13e 1000 stuks
  • De Bouwplaats 1500 stuks
  • De Sluizen 2000 stuks

Gratis legpuzzels online

Online puzzelen met http://www.1001spelletjes.nl/spellen/jan+van+haasteren+puzzel.html. Het is een website zoals hierboven van spele.nl.
Je kunt je helemaal uitleven op deze uitgebreide website van 1001 spelletjes. Naast de online puzzels van Jan van Haasteren zijn er ook heel veel andere andere gratis online puzzel spelletjes.

Jan van Haasteren Een dagje naar het Museum

Jan van Haasteren geschiedenis

Van Haasteren groeide op in Schiedam, waar hij leerde werken als huisschilder op een ambachtsschool. Daarna ging hij naar de Hogeschool voor Beeldende Kunst in Rotterdam, waar hij op advies van zijn vader publiciteits- en reclamecursussen volgde. Na zijn opleiding werkte hij als assistent van Loek van Deldens strip Smidje Verholen. Van 1962 tot 1966 werkte hij bij Toonder Studio’s, aanvankelijk op de cartoonafdeling. Sinds 1963 houdt hij zich voornamelijk bezig met het maken van de strips Kappie, Tom Poes en Hiawatha als cartoonist.

Jan van Haasteren Kinderfeestje puzzel – 1000 stukjes

Online legpuzzels trend?

In 1966 verhuisde van Haasteren voor korte tijd naar het atelier van Joop Geesink, waar hij werkte aan de serie Rick de Kikker creatie. Sindsdien werkt hij als freelancer bij bedrijven als Toonder. Vanaf nu is zijn eigen werk echter de voorgrond geworden. Hij coproduceerde de strip Bartje en Opa (Bartje en Opa) met scenarioschrijver Patty Klein, en hij werkt vaak met hem samen. De samenwerking met Sjaak en Oom George gaat verder, zij zijn respectievelijk KRO Studio en Erik en Opa Dit is de nieuwe versie van Bartje en Opa, die sinds 1975 in Jippo verschijnt.

Jan van Haasteren De Speelgoedwinkel puzzel

Jan van Haasteren De Vakantiebeurs

Geef een reactie

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?