Soorten legpuzzels 1000 stukjes bestellen

Puzzel 1000 Stukjes - Soorten legpuzzels - Legpuzzel volwassenen - www.Puzzel1000stukjes.nl

Soorten Puzzel 1000 Stukjes

Het maken van verschillende soorten legpuzzels kan een echt ouderwets familiegevoel geven. Puzzelen kan een rustgevende bezigheid zijn. Samen met je familieleden op een regenachtige dag gezellig samen zijn.
Het brengt ook weer saamhorigheid in het gezin. Het is niet alleen leuk met feestdagen of minder mooie dagen, maar ook samen en doel bereiken. Samenwerken, overleggen, proberen en onderwerpen bespreken wat normaal niet voorkomt. Daarnaast is het ook nog eens leerzaam om te doen.

Verschillende soorten legpuzzels

Er zijn verschillende soorten legpuzzels. De verschillen zitten in de moeilijkheidsgraad van heel moeilijk tot redelijk makkelijk. Het aantal stukjes die je kunt kiezen. Kies je voor 500, 1000 of misschien wel 5000 stukjes, genoeg keus. Daarnaast zijn er puzzels met heel veel verschillende afbeeldingen die makkelijker zijn qua onderscheid en puzzel stukjes. Ben je gek op een uitdaging dan zijn objecten met heel veel dezelfde kleur zoals een landschap of wolkendek, zijn zeer moeilijk.

Puzzel met verschillende vormen

Met vormenpuzzels leren ook de allerkleinsten spelenderwijs kennis maken met vormen, getallen, kleuren, en allerlei objecten uit ons dagelijkse leven. Er zijn diverse merken van legpuzzels, zoals Ravensburger, Jan van Haasteren, Walt Disney en Jumbo. dat zijn wel de bekendste aanbieders van puzzels met 1000 stukjes.

Legpuzzels volwassenen 500 – 2000 stukjes

Puzzels van 500 tot 2000 stukjes zijn er voor jong en oud en puzzelen is dan ook voor iedereen weggelegd. De verschillende legpuzzels zorgen ervoor dat je urenlang kunt puzzelen. Van de prachtigste landschappen tot de humoristische Jan van Haasteren puzzels. Daarnaast zijn er ook legpuzzels met extra grote puzzelstukjes, wel zo makkelijk tijdens het puzzelen!

3d puzzel voor volwassenen

Een 3D puzzel is wel even een andere soort puzzel dan je gewend bent. Je gaat aan de slag met stevige kunststof puzzelstukjes en bouw je een indrukwekkend model van de Eiffeltoren bij nacht.
Vervolgens laat je de Eiffeltoren door middel van LEDs stralen. Daarnaast kun kiezen tussen verlichting soorten die lijken op het origineel of een variant met wisselende kleuren. Een 3D puzzels van Ravensburger.

Puzzels van 5000 stukjes en meer

Zoals gezegd zijn er puzzels in verschillende soorten, kleuren, objecten en stukjes. Zo zijn er legpuzzels voor volwassenen met  500 stukjes maar 40000 stuks. Ben je al flink gevorderd dan wordt dit je nieuwe uitdaging.

Doordat het om heel veel puzzelstukjes gaat loopt de prijs wel weer op.

De leukste puzzels voor volwassenen

Educa Sixtijnse Kapel met 18000 stukjes

De Sixtijnse kapel. Haal een stukje Rome in huis met deze puzzel. Ontdek tot in het detail het vernuft van Leonardo Da Vinci. Het meesterschap van de Educa puzzel komt ook in deze puzzel goed tot uiting. Geniet van de perfecte pasvorm, het kwalitatieve karton dat voor de puzzel is gebruikt, en de uiterst mooie druktechniek. Zoals de perfecte puzzel hoort te zijn!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.