Puzzelbundel 3 x1000 Puzzel Jan van Haasteren

Jan van Haasteren Puzzelbundel

Het is een Jan van Haasteren Puzzelbundel met 3 fraaie puzzels

  • Vrijdag de 13e 1000 stuks
  • De Bouwplaats 1500 stuks
  • De Sluizen 2000 stuks

Beschrijving

Jan van Haasteren Puzzelbundel

Jan van Haasteren Puzzelbundel - 3 stuks - Vrijdag de 13e 1000 stuks - De Bouwplaats 1500 stuks - De Sluizen 2000 stuks - www.Puzzel1000stukjes.nlHet is een Jan van Haasteren Puzzelbundel met 3 fraaie puzzels

  • Vrijdag de 13e 1000 stuks
  • De Bouwplaats 1500 stuks
  • De Sluizen 2000 stuks

Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische, kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Om aan de grote vraag naar Jan van Haasteren puzzels te voldoen, wordt er ook getekend door ‘Jan van Haateren studio’ tekenaars. Samen met Jan werken deze tekenaars aan nieuwe dolkomische platen. In de Jumbo collectie vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels van 150 tot 3000 stukjes. Heel veel puzzelplezier!

Ontworpen en gemaakt met een passie voor excellentie;

Jumbo is trots op haar onderscheidende kwaliteit en innovatie.
– Milieuvriendelijk, gerecycleerd karton
– Breed scala aan beelden en aantal puzzelstukjes
– Elk stuk heeft een unieke pasvorm en vorm
– De gelegde puzzel lijkt een poster
– Gefabriceerd in Nederland

Vrijdag de 13e

Geloof het of niet maar op Vrijdag de 13e van Jan van Haasteren gaat echt alles mis! Het is complete chaos op straat, in de gracht en zelfs in de lucht. Het ene tafareel is nog hilarischer dan de andere. Hoe kan het ook anders op Vrijdag de 13e!? Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op een geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel.

De Bouwplaats

Zoals u weet gebeurt er alijd wel iets grappigs in een Jan van Haasteren puzzel maar bij deze puzzel weet je niet meer waar je moet beginnen, het is bijna alsof je naar een film aan het kijken bent, zoveel gebeurt er hier, van parkeerchaos tot politie agenten en bouwvakkers die allemaal druk bezig zijn, maar komt er wel een huis af?

De Sluizen

Wat een drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren. Als dat maar goed gaat! Een geweldige puzzel met maar liefst 2000 stukjes! Tijdens het puzzelen kom je steeds meer grappige details en taferelen tegen. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op een geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel.

Jan van Haasteren Puzzels

Het betreft niet dezelfde puzzels maar het geeft een goede indruk wat je kan verwachten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puzzelbundel 3 x1000 Puzzel Jan van Haasteren” te beoordelen

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?