La Casa de Papel met Netflix op geheime missie

Duik in de wereld van de geheime missies met de La Casa de Papel puzzel van Clementoni. De legpuzzel heeft een afmeting van 5,80 x 37,00 x 28,10 cm en bestaat uit 1000 puzzelstukjes. Door het leggen van de juiste puzzelstukjes zie je geheime team naar voren komen.

Beschrijving

Clementoni legpuzzel Netflix La Casa de Papel Begin je geheime missie van 1000 stukjes - www.Puzzel1000stukjes.nlLa Casa de Papel van Clementoni

Hou je van een uitdagende legpuzzel dan is La Casa de Papel een spannende puzzel.

Omdat er veel grijze, witte en rode vlakken zijn, daarom is deze puzzel best moeilijk ook voor ervaren puzzelaars.
Maar als je het afmaakt, heb je wel iets moois in handen.
Plaats hem in een lijst, hang hem op en blijf zodoende kijken!

Puzzel van Clementoni

Het is de La Casa de Papel Puzzle met als thema “The House of Paper”. Een onmogelijk puzzel met 1000 stukjes van het puzzelmerk Clementoni.
Het geeft een goede indruk hoe de puzzel eruit zou zien.

 

 

Clementoni puzzel 1000 stukjes

Clementoni is de legpuzzel gigant met uitdagende puzzels. Ze dagen kinderen uit om spelenderwijs te leren door de taal te gebruiken die ze het beste kennen in een puzzelspel.

Clementoni onmogelijke puzzels

Volgens een precieze strategie heeft het bedrijf zich in de loop der jaren gecommitteerd aan voortdurende productinnovatie om een ​​verscheidenheid aan educatief speelgoed tot leven te brengen. Dit speelgoed werd bedacht, ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Recanati. Na jaren van ontwikkeling heeft het team de 50 jonge onderzoekers overschreden. De hoofdfabriek van Clementoni is gevestigd in Recanati, waar het ongeveer 60% van de totale productie (uitgedrukt in stukjes) produceert, vooral al het speelgoed met papieren en kartonnen onderdelen, zoals Sapitino en puzzels. , En klassieke bouwstenen.

De Clementoni-serie bevat nu kinderspeelgoed van 0 maanden tot 12 jaar en ouder, inclusief Baby Clementoni, Disney Baby en Clemmy-series van klein tot groot; de volgende is de voorschoolse educatieve spelwereld onder leiding van het beroemde merk Sapientino; wetenschappelijke spellen De “Science and Games” -serie, de meest geavanceerde Clementi tablet- en microcomputerproducten, Art Attack en Crazy Chic creatief speelgoed, zonder het “klassiek” vrijetijdsspeelgoed, Tombole en veelgeprezen puzzels te verwaarlozen. Met de leeftijd is een verscheidenheid aan speelgoed geschikt voor alle leeftijden.