Mordillo the Match

Duik in de wereld van Mordillo puzzels met deze puzzel van Clementoni. De legpuzzel heeft een afmeting van 68 x 50 cm en bestaat uit 1000 puzzelstukjes. Door het leggen van de juiste puzzelstukjes zie jij een mooie afbeelding tevoorschijn komen.

Beschrijving

Clementoni legpuzzel Mordillo the Match krijtbord 1000 stukjes - www.Puzzel1000stukjes.nlMordillo the Match van Clementoni

Hou je van een uitdagende legpuzzel dan is de Mordillo the Match de moeite waard.

Omdat er veel grijze en lichte vlakken zijn, is deze puzzel best moeilijk.
Maar als je het afmaakt, heb je wel iets moois in handen.
Plaats hem in een lijst, hang hem op en blijf zodoende kijken!

Puzzel van Clementoni

Het is de Time Lapse Puzzle Coffee 1000 stukjes van het puzzelmerk Clementoni.
Het geeft een goede indruk hoe het krijtbord puzzel eruit zou zien.

 

 

Clementoni puzzel 1000 stukjes

Clementoni is de legpuzzel gigant met uitdagende puzzels. Ze dagen kinderen uit om spelenderwijs te leren door de taal te gebruiken die ze het beste kennen in een puzzelspel.

Clementoni onmogelijke puzzels

Volgens een precieze strategie heeft het bedrijf zich in de loop der jaren gecommitteerd aan voortdurende productinnovatie om een ​​verscheidenheid aan educatief speelgoed tot leven te brengen. Dit speelgoed werd bedacht, ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Recanati. Na jaren van ontwikkeling heeft het team de 50 jonge onderzoekers overschreden. De hoofdfabriek van Clementoni is gevestigd in Recanati, waar het ongeveer 60% van de totale productie (uitgedrukt in stukjes) produceert, vooral al het speelgoed met papieren en kartonnen onderdelen, zoals Sapitino en puzzels. , En klassieke bouwstenen.

De Clementoni-serie bevat nu kinderspeelgoed van 0 maanden tot 12 jaar en ouder, inclusief Baby Clementoni, Disney Baby en Clemmy-series van klein tot groot; de volgende is de voorschoolse educatieve spelwereld onder leiding van het beroemde merk Sapientino; wetenschappelijke spellen De “Science and Games” -serie, de meest geavanceerde Clementi tablet- en microcomputerproducten, Art Attack en Crazy Chic creatief speelgoed, zonder het “klassiek” vrijetijdsspeelgoed, Tombole en veelgeprezen puzzels te verwaarlozen. Met de leeftijd is een verscheidenheid aan speelgoed geschikt voor alle leeftijden.