Think Outside the box

De Black Board puzzel van Clementoni is met zijn 1000 stukjes een echte uitdaging. De puzzelstukjes zijn namelijk gemaakt van stevig gerecycled karton en passen perfect in elkaar. Puzzel een mooi krijtbord in elkaar, breng wat PVA-lijm op de achterkant aan en plak de krijtbord puzzel op de muur of op een andere plek.

Beschrijving

Clementoni legpuzzel Blackboard - Think Outside the box 1000 stukjes - www.Puzzel1000stukjes.nl

Think Outside the box van Clementoni

Hou je van een uitdagende legpuzzel dan is de Think Outside the box de moeite waard.

Omdat er veel zwarte fragmenten zijn, is deze puzzel erg moeilijk. Maar als je het afmaakt, heb je iets.
Plaats hem in een houten lijst, hang hem op en gebruik hem als een echt schoolbord!

Puzzel van Clementoni

Het is de Time Lapse Puzzle Coffee 1000 stukjes van het puzzelmerk Clementoni.
Het geeft een goede indruk hoe het krijtbord puzzel eruit zou zien.

 

 

Clementoni puzzel 1000 stukjes

Clementoni is de legpuzzel gigant met uitdagende puzzels. Ze dagen kinderen uit om spelenderwijs te leren door de taal te gebruiken die ze het beste kennen in een puzzelspel.

Clementoni onmogelijke puzzels

Volgens een precieze strategie heeft het bedrijf zich in de loop der jaren gecommitteerd aan voortdurende productinnovatie om een ​​verscheidenheid aan educatief speelgoed tot leven te brengen. Dit speelgoed werd bedacht, ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Recanati. Na jaren van ontwikkeling heeft het team de 50 jonge onderzoekers overschreden. De hoofdfabriek van Clementoni is gevestigd in Recanati, waar het ongeveer 60% van de totale productie (uitgedrukt in stukjes) produceert. Denk daarbij vooral aan al het speelgoed met papieren en kartonnen onderdelen, zoals Sapitino en puzzels en klassieke bouwstenen.

De Clementoni-serie bevat nu kinderspeelgoed van 0 maanden tot 12 jaar en ouder, inclusief Baby Clementoni, Disney Baby en Clemmy-series van klein tot groot; de volgende is de voorschoolse educatieve spelwereld onder leiding van het beroemde merk Sapientino; wetenschappelijke spellen De “Science and Games” -serie, de meest geavanceerde Clementi tablet- en microcomputerproducten, Art Attack en Crazy Chic creatief speelgoed, zonder het “klassiek” vrijetijdsspeelgoed, Tombole en veelgeprezen puzzels te verwaarlozen. Met de leeftijd is een verscheidenheid aan speelgoed geschikt voor alle leeftijden.