Hi Puzzelplaat met lades – Gemakkelijk je puzzel opruimen – 90×67 cm

66,45

Categorie:

Beschrijving

Zonder zorgen lekker puzzelen
De puzzelplaat met lades neemt de laatste zorgen die je nog hebt weg. Het leggen van een puzzel doe je ter ontspanning. Het is dan fijn dat dankzij de plaat ook de tijdsdruk om de puzzel af te maken wordt weggenomen. Je kunt de puzzel namelijk heel gemakkelijk opruimen. Ook wanneer deze nog niet af is. Zo komt dus bijvoorbeeld de tafel vrij voor het avondeten wanneer het daar tijd voor is. Dit maakt de hobby meer ontspannend.

De puzzel gemakkelijk compleet houden
De puzzelplaat met lades maakt het ook gemakkelijk om de puzzel compleet te houden. De losse stukjes hoeven namelijk niet op de plaat te blijven liggen. Die kunnen gewoon in de lades worden opgeruimd. Daardoor kunnen ze dus ook niet kwijtraken. Het is gemakkelijk om op deze manier langer over een puzzel te doen. Zeker de meer complexe afbeeldingen kunnen met behulp van de plaat ook gewoon op een goede manier gemaakt worden. Dat maakt het voor de echte liefhebber dus ook het ideale hulpmiddel om te gebruiken.

Altijd opnieuw te gebruiken
Wie klaar is met een puzzel, kan deze gewoon weer in een doos opruimen. De puzzelplaat met lades is dan weer beschikbaar om er een andere puzzel op te leggen. Waar je dan ook weer zo lang over kan doen als je zelf wenst. Het is namelijk wel heel gemakkelijk mogelijk om elke puzzel tot de afmeting van 90×67 cm op deze plaat in elkaar te leggen. Daardoor is veel meer plezier aan de hobby te beleven.

Specificaties

  • Type: Puzzelplaat met lades
  • Afmetingen: 90 x 67 x 4,5 cm
  • Materiaal: MDF
  • Aantal lades: 4 opberglades

Extra informatie

Kleur

Bruin, Hout

Materiaal

Hout

Merk

Hi

Aantal puzzel stukjes

1000.1500

CE markering

Zichtbaar

Personage van toepassing

Nee

Product breedte

90 cm

Product lengte

67 cm

EAN

4034127661697

Categorieën

Puzzels Puzzelmatten & Accessoires Speelgoed

Aantal stukjes

1000 stukjes

Type product

Puzzelmat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hi Puzzelplaat met lades – Gemakkelijk je puzzel opruimen – 90×67 cm” te beoordelen

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?