Jumbo Rolmat tot 3000 Stukjes

Jumbo Rolmat & Portapuzzle 3000 stukjes

De Puzzle & Roll van Jumbo is een handige, oprolbare puzzelmat. De mat heeft een afmeting van 150 x 100 cm en is geschikt voor puzzels tot 3000 stukjes.

Beschrijving

Jumbo Rolmat & Portapuzzle 3000 stukjes.

De Jumbo Rolmat van Jumbo is een handige, oprolbare puzzelmat. De mat heeft een afmeting van 150 x 100 cm en is geschikt voor puzzels tot 3000 stukjes. Eenmaal opgerold is het een compact pakketje dat je gemakkelijk meeneemt en opbergt.

Jumbo Rolmat handig voor puzzels

Puzzle & Roll is het ideale puzzelaccessoire om samen te puzzelen, je legpuzzels op te bergen en te vervoeren. Begin met het bouwen van de puzzel op het speciaal ontworpen puzzelvilt. Wanneer je klaar bent om de puzzel op te bergen, monteer je de kartonnen cilinder en rol je de vilten mat om de cilinder en maak je deze vast met de meegeleverde riemen. De puzzel & Rol is geschikt voor puzzels tot het standaard formaat van een puzzel van 1500 stukjes (± 90 x 60cm).

Handige Jumbo puzzelmat

Je rolt de puzzelmat op door eerst de koker op de mat te plaatsen, vervolgens klik je de mat vast met de sluitstrips. De Puzzle & Roll is gemaakt van speciaal materiaal waardoor de gelegde stukjes goed op hun plek blijven liggen.

Over Jumbo rolmat voor puzzels

De Koninklijke Jumbo groep ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie. Daarnaast is zij distributeur voor enkele buitenlandse ondernemingen in haar thuismarkten voor diverse grote speelgoed/ spellijnen.

De Jumbo Rolmat

Puzzel merk Jumbo is onder andere bekend van de Ik leer serie, Electro, Jan van Haasteren puzzels, Stratego, Party en Co, Wasgij en de Rubik’s Kubus. Jumbo heeft een zusterorganisatie Diset, die voornamelijk in Zuid Europa opereert met het hoofdkantoor in Barcelona. Jumbo en Diset vormen gezamenlijk een sterk Europees speelgoedbedrijf JumboDiset.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jumbo Rolmat tot 3000 Stukjes” te beoordelen

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?