Puzzelmat 500 – 1500 stukjes

Puzzelmat 1500 stukjes

Handige puzzelmat. De mat is bedrukt in 2 formaten en biedt plaats aan 500 tot 1500 puzzelstukjes. De speciale buis en 3 banden zorgen voor veilig transport en opslag van puzzels en losse puzzels. Neem je favoriete puzzels mee.

Beschrijving

Puzzelmat 1500 stukjes

Handige puzzelmat van vilt. De mat is bedrukt in 2 formaten en biedt plaats aan 500 tot 1500 puzzelstukjes. De speciale buis en 3 banden zorgen voor veilig transport en opslag van puzzels en losse puzzels. Neem je favoriete puzzels mee.

Puzzel mat handig voor puzzels van 500 – 1500 stukjes

De oprolbare mat is het ideale puzzelaccessoire om samen te puzzelen, je legpuzzels op te bergen en te vervoeren. Begin met het bouwen van de puzzel op het speciaal ontworpen puzzelvilt. Wanneer je klaar bent om de puzzel op te bergen, monteer je de kartonnen cilinder en rol je de vilten mat om de cilinder en maak je deze vast met de meegeleverde riemen. De foam mat is geschikt voor puzzels tot het standaard formaat van een puzzel van 1500 stukjes (± 90 x 60cm).

Let op dit is er vergelijkbare puzzelmat

Handige puzzel oprolbare mat

Je rolt de puzzelmat op door eerst de koker op de mat te plaatsen, vervolgens klik je de mat vast met de sluit strips. De Puzzle & Roll is gemaakt van speciaal materiaal waardoor de gelegde stukjes goed op hun plek blijven liggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puzzelmat 500 – 1500 stukjes” te beoordelen

Wat is jouw puzzel ervaring? Wat is jouw Favoriete puzzel?